Tortellini in runderbouillon
0-20 minuten
Koken
4 personen
Tussengerecht
Overig

Ingrediënten

1 pot runderbouillon met vlees van 340 ml
1 tl olie
1 sjalot, gesnipperd
1 tl rozemarijn, fijngehakt
1 runderbouillontablet
200 g verse tortellini met vlees of kaasvulling (kant-en-klaar)
2 takjes peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de olie en fruit hierin het gesnipperde sjalotje en rozemarijn op zacht vuur 2 minuten. Giet de bouillon, aangelengd met water tot 8 dl, zonder het vlees erbij. Voeg de bouillontablet toe. Breng aan de kook. Proef en breng eventueel op smaak.

Stap 2
Leg de tortellini in de kokende bouillon en kook ze in 4 minuten gaar. Zet het vuur laag: de bouillon moet zachtjes koken anders gaan de tortellini kapot. Snijd het vlees kleiner en verdeel het over 4 soepborden. Schep de hete bouillon met tortellini erop. Bestrooi met peterselie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!