Traditionele hachee met gebakken appeltjes		
	  				
							
								
										langer dan 60 minuten									
							
										
							
								
										Sudderen									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Rund									
							
										
							
								
										Nederlands									
							
							
Ingrediënten
500 g runderlappen, in blokjes gesneden (hacheevlees)
3 uien, in ringen gesneden
1 eetlepel bloem
1 klont margarine
1 dl kalfsjus
water
scheut azijn
kruidnagels
laurierblaadje
4 appels, in plakjes, gebakken in margarine
Bereidingswijze
Fruit kort de ui en bak de blokjes hacheevlees stevig aan in de margarine tot ze goudbruin zijn. 
Bestrooi ze met bloem en blus ze af met de kalfsjus, azijn en water.
Voeg het laurierblaadje en de kruidnagels toe.
Gaar het geheel goed door, gedurende ongeveer twee uur.
Serveer de hachee met aardappelpuree en de gebakken appeltjes.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!