Traditionele sjasliek met aioli en Turks brood		
	  				
							
								
										langer dan 60 minuten									
							
										
							
								
										Grill/Barbecue									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Rund									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Barbecue									
							
							
Ingrediënten
- 1 Firewire-spies
 - 500 g blokjes rundvlees
 - 2 rode paprika’s, in blokjes
 - 2 uien, in kwartjes
 - 100 g bacon, in blokjes
 - Turks brood, in stukken
 
Voor de marinade
- 4 eetlepels azijn
 - 2 teentjes geperste knoflook
 - 4 eetlepels olijfolie
 - 2 eetlepels honing
 
Voor de aioli
- 3 eetlepels mayonaise
 - 1 eetlepel creme fraiche
 - 1 teentje geperste knoflook
 
Bereidingswijze
- Marineer de blokjes vlees en laat deze 2 uur intrekken.
 - Rijg de blokjes vlees, paprika, ui en bacon om en om aan de spies.
 - Rooster de spies op de barbecue of in de grillpan ongeveer 5 minuten aan beide kanten.
 - Serveer met het Turks brood en aioli.
 
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!