Varkensoester gevuld met olijventapenade		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Vleeswaren									
							
										
							
								
										Overig									
							
							
Ingrediënten
4 varkensoesters
4 el kant-en-klare olijventapenade
4 grote bladeren basilicum
4 plakjes Parmaham
versgemalen peper
2 el olijfolie
Bereidingswijze
Snijd de varkensoesters aan de zijkand een paar centimeter in en vul de holte met een eetlepel tapenade. Leg een basilicumblad over de inkeping en vouw daar weer een plakje Parmaham omheen. Bestrooi de pakketjes met wat peper. Verwarm de olie en bak de varkensoesters aan beide kanten in circa 4 minuten bruin en gaar. Lekker met geroosterde aardappelen.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!