Vuurpijl-knakworst met satésaus
20-40 minuten
Oven
4 personen
Tussendoortje
Varken
Nederlands
Kinderkeuken

Ingrediënten
- 8 Keurknakkers
- 270 g vers bladerdeeg
- 1 ei
- 4 aardbeien
- Satésaus (Keurslager)
- Satéprikkers
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden. Rol het bladerdeeg uit en snijd reepjes van 1 cm breed.
- Schuif de Keurknakkers op een satéprikker en wikkel er schuin de reepjes bladerdeeg omheen. Klop het ei los en bestrijk hiermee het bladerdeeg. Bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven, haal ze eruit en laat ze iets afkoelen.
- Snijd de aardbeien in de lengte doormidden en prik bovenop iedere Keurknakker een aardbei.
- Serveer de vuurpijlen met verwarmde satésaus.
VOEDINGSWAARDEN PER PERS OON: 658 KCAL (273 4 KJ) . VET: 48,5 G (WAA RVAN 17,7 G ONVER Z ADIGD). EIWIT: 17,8 G . KOOLHYDRATEN: 36,7 G
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!