
Ingrediënten
u005cu003cpu005cu003e4 chipolataworstjesu005cu003cbr /u005cu003e4 miniwrapsu005cu003cbr /u005cu003e10 g boteru005cu003cbr /u005cu003eKwart krop ijsbergsla, in dunne reepjesu005cu003cbr /u005cu003e1 wortel, lange dunne reepjes gesnedenu005cu003cbr /u005cu003e1 venkelknol, in zeer dunne reepjesu005cu003cbr /u005cu003e2 eetlepels mayonaiseu005cu003cbr /u005cu003e2 eetlepels cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;cheu005cu003c/pu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003cpu005cu003eVerwarm de boter in de pan en bak de worstjes 5 tot 8 minutenu005cu003cbr /u005cu003erondom bruin. Halveer ze en breng ze op smaak met zoutu005cu003cbr /u005cu003een peper. Roer de mayonaise los met de cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che.u005cu003c/pu005cu003eu005cu003cpu005cu003eBak de miniwraps volgens de beschrijving op de verpakking.u005cu003cbr /u005cu003eBesmeer de wraps met het mayonaisemengsel. Leg in hetu005cu003cbr /u005cu003emidden wat van de sla, wortel en venkel en daarbovenopu005cu003cbr /u005cu003ede twee gehalveerde worstjes.u005cu003c/pu005cu003eu005cu003cpu005cu003eRol de wrap op en bind er een servetje omheen.u005cu003cbr /u005cu003eKlaar voor de broodtrommel!u005cu003c/pu005cu003e