Snel naar
Inhoud

Rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Runderrollade

Een écht lekkere rollade knoopt de vakman zelf, zie hier hoe hij dat doet. Bekijk ook de andere video's van de Keurslager via ons YouTube-kanaal.

Entrecote, favoriet van de Keurslager

Het lekkerste rundvlees volgens de Keurslager? Ongetwijfeld staat entrecote in de top 3 van zijn persoonlijke favorieten. De stevige vetrand in combinatie met de typerende marmering geeft dit relatief magere stuk vlees tijdens het bakken een geweldige smaak. Runderentrecote heeft dan ook geen kruiden nodig. Aan één stuk garen of even om en om bakken, vraag de Keurslager om zijn bereidingstips! 

Biefstuk

Ontdek hier het verschil tussen de verschillende soorten biefstuk, de Keurslager snijdt deze graag voor u af. 



Menu onder