Bavette carpaccio van het spit
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Italiaans
Barbecue

Ingrediënten
- 1,5 kg bavette
- Truffelmayonaise
- Balsamico
- Zongedroogde tomaten
- Pijnboompitten
- Verse spinazie
- Slagerstouw
Bereidingswijze
- Snijd de bavette open zodat er een brede lap ontstaat. Beleg met spinazie, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, truffelmayonaise en een klein beetje balsamico.
- Rol strak op en bind vast met slagerstouw.
- Stel de barbecue in op 120°C en voeg twee appelhout-chunks toe. Hang de bavette aan het spit.
- Na ongeveer 1 uur is het vlees rond de 52°C. Laat 10 minuten rusten en snijd vervolgens in plakjes.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!