
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 rijpe avocadou005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 el citroensapu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 el cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;cheu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e u005cu0026frac12; tl pandan (toko)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1u005cu0026frac12; el balsamicoazijnu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 grote gekookte bieten in kleine blokjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eZoutu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 el zwart sesamzaadu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e15 g kervelu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 eetbare bloemetjes (optioneel)u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eMeng de avocado, het citroensap, de cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che en het pandanextract met een staafmixer. Breng dit verder op smaak met wat zout en doe dit in een spuitzak.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eMeng de balsamicoazijn met de bietjes.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerdeel de avocadomousse met behulp van een steekring over de borden. Plaats er een kleinere steekring op en druk hierin de bietentartaar.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBestrooi de avocadomousse met een beetje zwart sesamzaad en leg een pluk kervel boven op de bietentartaar.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003e