
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e400 g lamsvlees (van de bout)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 el olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 tl kardemomu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 tl kaneelu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 tl nootmuskaatu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g ijsbergsla, in dunne repenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eu005cu0026frac12; komkommer, in dunne plakjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g cherrytomaatjes, in vierenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e u005cu0026frac12; gele paprika, in dunne repenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eu005cu0026frac12; rode paprika, in dunne repenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 bosuitje, in ringetjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 rode ui, fijngesnedenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g mau005cu0026iuml;skorrels, uitgelektu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 pitabroodjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e8 el magere yoghurtu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el halvanaiseu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 teentjes knoflook, geperstu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSnijd het lamsvlees in reepjes. Meng de kardemom, kaneel en nootmuskaat en wrijf hiermee het vlees in. Breng het op smaak met peper en zout.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerhit in een pan de olijfolie en bak de shoarma in circa 8 minuten gaar.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBereid de pitabroodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd ze open en vul ze met ijsbergsla, komkommer, cherrytomaatjes, beide paprikau005cu0026rsquo;s, ui en mais en de gebakken shoarma. Meng ondertussen de yoghurt met de halvanaise en de knoflook en serveer de saus erbij.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 580 KCAL (2435 KJ). EIWIT: 26 G. VET: 35 G (WAARVAN 26 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 38 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e