
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 piadinau005cu0026rsquo;s (dun Italiaans flatbread)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e150 g mortadella, 4 plakjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el volle kwarku005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e6 semi-zongedroogde tomaatjes, in reepjes gesnedenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g pistachenoten, fijngehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003erasp van 1 citroenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerhit een grillpan en bak de piadinau005cu0026rsquo;s aan beide kanten 3 minuten.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eMeng de kwark met de rasp van een citroen en voeg peper en zout toe.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBeleg een piadina met een plakje mortadella en verdeel de kwark er overheen. Leg de tomaatjes er bovenop met de fijngehakte pistachenoten.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVouw de piadina tot slot dubbel.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 413 KCAL (1680 KJ), VET: 23 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD), EIWIT: 15 G, KOOLHYDRATEN: 33 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e