Broodje: Piadina met mortadella, kwark en pistachenoten
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans
Lente

Ingrediënten

u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 piadinau005cu0026rsquo;s (dun Italiaans flatbread)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e150 g mortadella, 4 plakjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el volle kwarku005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e6 semi-zongedroogde tomaatjes, in reepjes gesnedenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g pistachenoten, fijngehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003erasp van 1 citroenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e

Bereidingswijze

u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerhit een grillpan en bak de piadinau005cu0026rsquo;s aan beide kanten 3 minuten.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eMeng de kwark met de rasp van een citroen en voeg peper en zout toe.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBeleg een piadina met een plakje mortadella en verdeel de kwark er overheen. Leg de tomaatjes er bovenop met de fijngehakte pistachenoten.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVouw de piadina tot slot dubbel.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 413 KCAL (1680 KJ), VET: 23 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD), EIWIT: 15 G, KOOLHYDRATEN: 33 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!