Cordon bleu ‘cacio e pepe’ met parelcouscous		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Koken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Vleeswaren									
							
										
							
								
										Italiaans									
							
										
							
								
										Winter									
							
							
Ingrediënten
- 4 kalfsschnitzels à 125 g per stuk
 - 100 g Pecorino
 - zwarte peper
 - 4 plakken spianata romana
 - 2 el olijfolie
 - 250 g cherrytomaatjes
 - 275 g mini-mozzarella
 - 4 el basilicumolie
 - ½ citroen
 - 150 g parelcouscous
 - peper en zout
 
Bereidingswijze
- Leg op ieder lapje vlees een plakje spianata romana, en daar bovenop royaal geraspte Pecorino en versgemalen zwarte peper. Vouw de schnitzels dubbel en zet ze vast met een prikker.
 - Kook de parelcouscous volgens de beschrijving op de verpakking en meng het met de gehalveerde cherrytomaatjes, de mini-mozzarella, basilicumolie en sap en rasp van de halve citroen. Breng het op smaak met peper en zout.
 - Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kalfsschnitzels op niet te hoog vuur rondom bruin. Bak het vlees nog 5 minuten totdat de kaas gesmolten is.
 
VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 810 KCAL (3400 KJ). EIWIT: 55 G. VET: 50 G (WAARVAN 31 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 33 G.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!