Croque monsieur met rundergehakt		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Lunch									
							
										
							
								
										Rund									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Winter									
							
							
Ingrediënten
- 500 g rundergehakt
 - 2 witte uien, fijngesneden
 - 1 rood pepertje, fijngesneden
 - 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 - 2 el truffeltapenade
 - 3 takjes tijm
 - 8 sneetjes witbrood
 - 2 el Franse mosterd
 - 4 zoetzure augurken
 - 300 g jonge kaas, geraspt
 - 50 g babyspinazie
 - 1 el boter
 
Bereidingswijze
- Bak de uien, het pepertje, de knoflook en de tijm samen met het gehakt gaar in een pan.
 - Besmeer alle sneetjes brood aan één kant met de mosterd. Snijd de augurken in kleine stukjes. Laat het gehakt een beetje afkoelen als het gaar is en meng de truffeltapenade en de augurk erdoorheen. Beleg het brood (met de besmeerde kant naar boven) me t het gehaktmengsel, de kaas en spinazie en leg daarop een besmeerd sneetje brood met de mosterd aan de onderkant. Besmeer de buitenzijden van de tosti met wat boter.
 - Bereid de sandwiches in een tosti-ijzer of bak ze kort in een grillpan.
 
VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 880 KCAL (3695 KJ). EIWIT: 54 G. VET: 48 G (WAARVAN 21 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 56 G.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!