Flammkuchen met katenspek, ananas en aardbeien
20-40 minuten
Oven
2 personen
Lunch
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

u005cu003cpu005cu003e- 100 g gesneden katenspek (vleeswaren)u005cu003cbr /u005cu003e- 1 rol kant-en-klaarflammkuchendeegu005cu003cbr /u005cu003e- 100 ml cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;cheu005cu003cbr /u005cu003e- 1 rode ui, in dunne halve ringenu005cu003cbr /u005cu003e- 6 blaadjes basilicumu005cu003cbr /u005cu003e- 1 klein blikje ananas, in stukjes gesneden en goed uitgelektu005cu003cbr /u005cu003e- 250 g aardbeien, in kwarten gesnedenu005cu003cbr /u005cu003e- Peperu005cu003cbr /u005cu003e- Olijfolieu005cu003c/pu005cu003e

Bereidingswijze

u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de oven voor op 220 graden. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en besmeer het met een laagje cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Verdeel de ui over het met cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che ingesmeerde deeg en eindig met de plakjes katenspek. Leg de stukjes ananas erbij en bestrooi het geheel met versgemalen peper.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak de flammkuchen in 20 minuten krokant en garneer ze met de aardbeikwarten en blaadjes basilicum.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER STUK: 715 KCAL (3005 KJ). EIWIT: 20 G. VET: 34 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 80 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!