
Ingrediënten
u005cu003cpu005cu003e- 100 g gesneden katenspek (vleeswaren)u005cu003cbr /u005cu003e- 1 rol kant-en-klaarflammkuchendeegu005cu003cbr /u005cu003e- 100 ml cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;cheu005cu003cbr /u005cu003e- 1 rode ui, in dunne halve ringenu005cu003cbr /u005cu003e- 6 blaadjes basilicumu005cu003cbr /u005cu003e- 1 klein blikje ananas, in stukjes gesneden en goed uitgelektu005cu003cbr /u005cu003e- 250 g aardbeien, in kwarten gesnedenu005cu003cbr /u005cu003e- Peperu005cu003cbr /u005cu003e- Olijfolieu005cu003c/pu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de oven voor op 220 graden. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en besmeer het met een laagje cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Verdeel de ui over het met cru005cu0026egrave;me frau005cu0026icirc;che ingesmeerde deeg en eindig met de plakjes katenspek. Leg de stukjes ananas erbij en bestrooi het geheel met versgemalen peper.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak de flammkuchen in 20 minuten krokant en garneer ze met de aardbeikwarten en blaadjes basilicum.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER STUK: 715 KCAL (3005 KJ). EIWIT: 20 G. VET: 34 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 80 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e