
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e200 g rookvlees, blokjes van 0,5 cmu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eu005cu0026frac12; flespompoen, hals in blokjes van 0,5 cmu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e8 grote eierenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e60 gram Pecorino, vers gerasptu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 stengels bosui, kleine ringetjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eKlop de eieren los in een kom, meng de versgeraspte Pecorino erdoor, voeg royaal peper en een snufje zout toe.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de olijfolie in een koekenpan (doorsnede 25 cm) op matig vuur. Bak hierin de pompoenblokjes 5 minuten tot ze zacht zijn en verdeel ze over de bodem van de pan.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSchenk de eieren voorzichtig over de pompoenblokjes in de pan en verdeel de blokjes rookvlees en bosuiringetjes erover. Laat op laag vuur de frittata stollen in 8 tot 10 minuten (niet keren).u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 390 KCAL (1640 KJ). EIWIT: 31 G. VET: 24 G (WAARVAN 16 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 11 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003cstrongu005cu003eTIP:u005cu003cspan class=u005cu0022markeru005cu0022u005cu003e u005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/strongu005cu003eu005cu003cspan class=u005cu0022markeru005cu0022u005cu003eFrittata vegetarisch maken? Vervang de blokjes rookvlees door kleingesneden champignons.u005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e