
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 biefstukken van ca. 125 gu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g haricotsverts, schoongemaaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 broccoli, in roosjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 lente-uien, in schuine ringenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 bosje waterkersu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g lychees, gepeld en ontpitu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e80 g pecannoten, grof gehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 eetlepel sojasausu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 eetlepel olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 theelepel korianderpoederu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eStoom de broccoliroosjes beetgaar en blancheer de haricots verts. Kruid het vlees met zout, peper en het korianderpoeder.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerdeel de lauwe groenten met de waterkers en de lychees over vier borden en garneer met de lente-u005cu0026shy;ui en pecannoten. Besprenkel met olijfolie en kruid met een theelepel zout en versgemalen peper.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak de biefstukken 2-u005cu0026shy;3 minuten per kant en blus af met de sojasaus. Trancheer de biefstuk en verdeel over de salade. Druppel er wat van de braadjus met sojasaus overheen.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cp style=u005cu0022line-height: 12pt; background: white; vertical-align: baseline;u005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-size:11.0ptu005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-family:u005cu0026quot;Calibriu005cu0026quot;,u005cu0026quot;sans-serifu005cu0026quot;u005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022color:#04276fu005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-weight:normalu005cu0022u005cu003eVoedingswaarde per persoon: 455 kcal (1.913 KJ). Eiwit: 36 g. Vet: 24 g (waarvan 12 g onverzadigd). Koolhydraten: 21 g.u005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e