Lauwwarme salade met biefstuk en lychees
20-40 minuten
Stomen
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 biefstukken van ca. 125 gu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g haricotsverts, schoongemaaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 broccoli, in roosjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 lente-uien, in schuine ringenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 bosje waterkersu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g lychees, gepeld en ontpitu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e80 g pecannoten, grof gehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 eetlepel sojasausu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 eetlepel olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 theelepel korianderpoederu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e

Bereidingswijze

u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eStoom de broccoliroosjes beetgaar en blancheer de haricots verts. Kruid het vlees met zout, peper en het korianderpoeder.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerdeel de lauwe groenten met de waterkers en de lychees over vier borden en garneer met de lente-u005cu0026shy;ui en pecannoten. Besprenkel met olijfolie en kruid met een theelepel zout en versgemalen peper.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak de biefstukken 2-u005cu0026shy;3 minuten per kant en blus af met de sojasaus. Trancheer de biefstuk en verdeel over de salade. Druppel er wat van de braadjus met sojasaus overheen.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cp style=u005cu0022line-height: 12pt; background: white; vertical-align: baseline;u005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-size:11.0ptu005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-family:u005cu0026quot;Calibriu005cu0026quot;,u005cu0026quot;sans-serifu005cu0026quot;u005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022color:#04276fu005cu0022u005cu003eu005cu003cspan style=u005cu0022font-weight:normalu005cu0022u005cu003eVoedingswaarde per persoon: 455 kcal (1.913 KJ). Eiwit: 36 g. Vet: 24 g (waarvan 12 g onverzadigd). Koolhydraten: 21 g.u005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/spanu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!