Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / langer dan 60 minuten
Entrecote met Cafe de Paris saus
40-60 minuten
Vegetarische curry met jackfruit
Varken / langer dan 60 minuten
Varkensribstuk met krokante korst
Wild / langer dan 60 minuten
Lamsvlees met muntpistou en kruidenboter
Rund / 20-40 minuten
Tournedos met Pedro Ximenez sherrysaus
Wild / 40-60 minuten
Klassieke hazenbout
Wild / 40-60 minuten
Ingepakte hertenfilet met bramensaus
Wild / 20-40 minuten
Krokante eend met paddenstoelenrisotto
Wild / langer dan 60 minuten
Wildzwijn biefstuk met rodekoolappeltjes