Varkenshaas met een salade van mango en aardbei		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Varken									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
500 g kophaas, in blokjes van 1 cm
25 g bakboter
1 rijpe mango, geschild, in stukjes
250 g Hollandse aardbeien, gehalveerd
Blaadjes van een half bosje munt, fijngesneden
75 g rucola
4 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze
Smelt de boter in een koekenpan en bak de blokjes kophaas kort zodat ze rose blijven. Verdeel de rucola over 4 borden en verdeel vervolgens de mango eroverheen. Daarna de aardbeien en de munt. Besprenkel ieder bordje met olijfolie en verdeel er als laatste de blokjes varkenshaas overheen. Breng op smaak met zout en peper.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!