Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Rollade van bavette met pijnboompitten
Rund / 20-40 minuten
Ossenhaas met Pedro Ximénez-saus en tarte tatin van rode biet
Rund / 20-40 minuten
Steak tartaar met kruidige fregola
Rund / 0-20 minuten
Boeuf Bourguignon met frisse salade van rode kool, gember en rozijnen
Lam / Rund / 0-20 minuten
Feestelijk gourmetten: Mini-hamburger en Lamskoteletje
Varken / langer dan 60 minuten
Varkensrack met jus van mosterd en peer
Varken / 0-20 minuten
Rollade van buikspek met veenbessencompote
Varken / langer dan 60 minuten
Toast varkenswang in tripelbier gestoofd met piccalilly
Varken / langer dan 60 minuten
Procureur met kriekbier-wijn-jus