Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Wild / 40-60 minuten
Eendenborst met zoete aardappel-zuurkoolstamp en appelstroopjus
Wild / langer dan 60 minuten
Hertenstoof met rode port, kruidkoek en gnocchi
20-40 minuten
Abrikozen-cranberry compote
Gehakt / 40-60 minuten
Gehaktbrood met duxelles van champignons
40-60 minuten
Bloemkoolpuree met oesterzwammen
Lam / langer dan 60 minuten
Mixed trio van lamsvlees
Varken / langer dan 60 minuten
Rollade van procureur met vruchtensaus en taartje met miso-prei
0-20 minuten
Taartjes met miso-prei
Kip / langer dan 60 minuten
Gebraden kip met gembersaus