Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Lam / 40-60 minuten
Lamsduo met glühweinjus
20-40 minuten
Zalm in limoncellosaus
40-60 minuten
Groentenspiesen
Kip / 20-40 minuten
Deense kip cordon bleu met dille-bieslookboter
Kalf / 0-20 minuten
Belgische kalfslever met gebakken appel
Varken / 20-40 minuten
Engelse varkenshaas met steranijs en sinaasappel
Rund / 0-20 minuten
Russisch Boeuf Stroganoff
Kalf / langer dan 60 minuten
Kalfsragout met morilles en erwtjes
Kalkoen / Varken / 20-40 minuten
Feestelijk gehaktbrood